HTML

Menedék

Friss topikok

  • BAKFITTY: Nos a fentieknek mas olvasata is lehetseges!? Megpedig a judeokereszteny civilizacio csalad vallas... (2008.04.15. 20:07) Poligámia?
  • kacor kiraly: elnezest nem a sajat gepemrol irok... ezert a sok hiba (tobbek kozott) (2008.04.08. 03:21) Szabó Tibor bárkája
  • kacor kiraly: valami sulyos sulyos gond van a birosagunkkal (2008.04.07. 19:37) Munkahelyi zaklatás és jogbiztonság
  • Praxol: megnyílt a fórum forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=shelter külön kívánságra megnövelt betűmérettel ... (2008.04.07. 01:06) start
  • Binary: Ki kéne tenni tűsarokra. Szétszednék ezért (is): "Nagyon sokan választják manapság ezt a formáját ... (2008.04.06. 14:23) Budapest Európa prostidiszkontja

Linkblog

Archívum

Poligámia?

2008.04.06. 00:41 Praxol

Felszámolták a texasi poligamista szektát (MTI 2008. április 5.)

Ötvenkét kiskorú lányt mentettek ki a hatóságok pénteken egy poligamista szekta tulajdonában lévő texasi farmról.

A San Antoniótól mintegy 200 kilométerre északnyugatra fekvő Eldorado város melletti Yearn For Zion (Vágyakozás Cion után) nevű ranch a mormon egyházból kivált, magát az Utolsó Napok Szentjei Jézus Krisztus Fundamentalista Egyháza néven ismert, poligámiát hirdető szekta követői alapították és tartották fenn 2003 óta. Az evakuált lányok közül a legfiatalabb alig hat hónapos, a legidősebb 17 éves volt. Nyolcukat állami gondozásba vették.

A texasi rendőri és gyermekvédelmi szervek kiskorúak ellen elkövetett erőszak ügyében nyomoznak, de egyelőre senkit sem tartóztattak le. A kimentettek elhelyezését és élelmezését egy helyi baptista közösség vállalta. A komplexumra hatósági pecsét került.

A vallási csoport vezetője, a magát prófétának tekintő Warren Jeffs jelenleg börtönben van: tavaly novemberben nemi erőszakban való bűnsegédlet címén 10 évi börtönre ítélték, miután arra kényszerített egy 14 éves lányt, hogy menjen férjhez 19 éves unokatestvéréhez és hasonló ügyek miatt további perek elé néz, amelyek nyomán akár életfogytiglan lakat alá kerülhet.

Az állítólag 40 feleséget tartó Jeffs, akit 2006 októberében Las Vegasban fogtak el, előzőleg szerepelt az amerikai szövetségi nyomozó iroda (FBI) által felállított legkeresettebb személyek tíz fős listáján.

3 komment

Címkék: erőszak kiskorú poligámia

A bejegyzés trackback címe:

https://shelter.blog.hu/api/trackback/id/tr48413102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Praxol 2008.04.08. 03:06:51

A hatóságok pénteken kezdték átkutatni az Eldorado város melletti farmot, egy 16 éves leányanyát keresve, aki telefonon kért segítséget.

A Salt Lake Tribune című amerikai lap információi szerint a hatóságoknak eddig csak a farm felét sikerült átkutatniuk, és eddig még nem találták meg a 16 éves lányanyát, akit házasságra kényszerítettek egy ötvenéves férfival. A lány egy hónapja gyermeket is szült. Texas törvényei szerint 16 év alatt még szülői engedéllyel sem lehet házasságot kötni.

Vasárnap estig hatvan nő és 159 gyermek hagyta el a szekta területét.

folytatás
index.hu/politika/bulvar/ujcikk4502

hallohallo · http://britesite.blogspot.com/ 2008.04.09. 12:54:31

na ja.
szerencsére a tegnapi hírekben már nem volt szó poligámiáról.
eddig több mint 400 (!) gyereket helyeztek gyámság alá, őket elkísérte szabad akaratából 133 nő. ők bármikor távozhatnak, ha akarnak, addig is megpróbálják őket beilleszteni a társadalomba.
megszólalt egy volt szektatag is, szintén nő, elmesélte, hogy totális agymosásban nőtt fel, a nőknek nincs döntési joguk, minden egyes cselekedetükről a férjük dönt helyettük (ruha, házimunka, ilyenek is!).
viszont eddig csak egyetlen embert tartóztattak le, a szektavezetőt, a többi férfi otthonmaradt, élik tovább az életüket.
nagyon kíváncsi leszek ennek a végére. és nem vagyok túl optimista. ha eddig így éltek ezek a pasik, és nekik jó volt, miért változtatnának?

BAKFITTY 2008.04.15. 20:07:24

Nos a fentieknek mas olvasata is lehetseges!?
Megpedig a judeokereszteny civilizacio csalad vallas es a Krisztusi Keresztenyseg ellenessege.
Nevezetesen atomizaljuk a tarsadalmat mialtal eggyenkent/egyenenkent kiszolgaltatottabb helyzetbe kerulve mar csak onmaga tehetetlensege
folytan is konnyu aldozatta valik. Es a falanszterben majd meg ossejt szerepre is alkalmas lehet!
A fentiekben hivatkozott atrocitasok (poligamia,korai hazassagra "kenyszerites"...valoszinuleg bizonyos szamban elofordultak.
Azomban tegyunk mar egykis osszevetest azokkal akik itt egyaltalan nem eroszakmentesen itelkeznek es intezkednek.
-ezekben a "szektakban" olyan mint bunozes NINCS!
-szeretet mint olyan letezik, sot ennek minden formajat vallasos hittel tamogatva muvelik
-a vallasi alapu gyuloletkultuszt tiltjak
-tanitasaik becsuletre, tisztessegre, masok irant valo tiszteletre,egyfajta nemesebbe valasra osztonoznek.
-mellesleg senki kivulallonak nem artanak
-moralis es etikai szempontbol is a tarsadalomnak legertekesebb tagjai (az USA-ban) a leginkabb bizalmi allasokhoz soron kivuliseggel jutnak hozza.
Ugyhogy ilyenkor a roluk itelkezoknek eszukbe kellene hogy jusson a "civilizalt ,szabad es demokratikus" vilagunk nehany jellemzoje hogy csak nehanyat emlitsek ugymint:-kozbiztonsag, -prostituciora kenyszerulo feminista karrierista notarsadalom, mint a maga szexualis sokretusege altal mar idelyekoran meddove valo biologiai roncshalmaz (termeszetesen tisztelet a kivetelnek ), -gyermekongyilkossagi rata, -allamilag sunyin megturt kabitoszerfogyasztas, -nagyegyhazaink pedofil es homoszexualis hagyomanyai,-a (jelen esetben is alaposan feltetelezheto) koncepcios per "kultura",-a demokraciabol es torvenyi tekintelybol bohozatot krealo mediahatalom a maga jol fizetett bertollnokaival persze,-.......~
Tehat mirol is van itt szo?! valakik demonstralni akarnak valamit, amelynek folyomanyakent egynehany aldozaton atgazolva temetonyi "hullahegy" szamara lehet majd mauzoleumot epiteni termeszetesen az adofizetok penzen elvegre demokracia es szabadsag van NEMDE!??????
süti beállítások módosítása