HTML

Menedék

Friss topikok

  • BAKFITTY: Nos a fentieknek mas olvasata is lehetseges!? Megpedig a judeokereszteny civilizacio csalad vallas... (2008.04.15. 20:07) Poligámia?
  • kacor kiraly: elnezest nem a sajat gepemrol irok... ezert a sok hiba (tobbek kozott) (2008.04.08. 03:21) Szabó Tibor bárkája
  • kacor kiraly: valami sulyos sulyos gond van a birosagunkkal (2008.04.07. 19:37) Munkahelyi zaklatás és jogbiztonság
  • Praxol: megnyílt a fórum forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=shelter külön kívánságra megnövelt betűmérettel ... (2008.04.07. 01:06) start
  • Binary: Ki kéne tenni tűsarokra. Szétszednék ezért (is): "Nagyon sokan választják manapság ezt a formáját ... (2008.04.06. 14:23) Budapest Európa prostidiszkontja

Linkblog

Archívum

Budapest Európa prostidiszkontja

2008.04.06. 05:19 Praxol

A Velvet azt írja:

"A SEXES cég készített egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy hol mennyibe kerül egy prostituált egy órára. A felmérésben rengeteg világváros női- és férfiprostituáltjainak átlagárai szerepelnek. Az eredményekből kiderül, hogy Európában nálunk a legolcsóbbak a kurvák, de ha az egész világot tekintjük, akkor is a tizenegyedikek vagyunk a legalacsonyabb árasok listáján. A közzétett adatok szerint Budapesten körülbelül 17 ezer forintért kaphat meg valaki egy prostit egy órára. Földi Ágnes a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete elnöke szerint ez az ár csak akkor tekinthető reálisnak, ha beleszámítjuk az extra szolgáltatásokat is, ugyanis az alapokat már jóval kevesebbért is meg lehet kapni, de sehol sem drágább 15 ezernél. Utánunk a második helyen Kijev és Bukarest áll közel 20 ezer forintos átlagárral.

Földi Ágnes szerint azért ilyen olcsó nálunk a prostitúció, mert a kínálat lényegesen túlmutat a keresletnél. „Nagyon sokan választják manapság ezt a formáját a megélhetésnek. Az árak majdnem tíz éve alig változtak, ami ha az inflációt is figyelembe vesszük lényeges csökkenésnek mondható.”
(...)
Magyarországon a férfiprostituáltak lényegesen drágábbak a nőknél, egy melegprosti átlagára 28 ezer forint környékén van."

1 komment

Címkék: média prostitúció

A bejegyzés trackback címe:

https://shelter.blog.hu/api/trackback/id/tr99413131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Binary 2008.04.06. 14:23:26

Ki kéne tenni tűsarokra. Szétszednék ezért (is): "Nagyon sokan választják manapság ezt a formáját a megélhetésnek"
süti beállítások módosítása